StoryEditor

Za lístkami na Let‘s Dance turné za len tak zaprášilo. Markíza pridáva ďalšie termíny

29.04.2024, 15:39
Autor:
redred

Všetkým fanúšikom tanečnej šou Let‘s Dance umožní veľkolepé turné v slovenských mestách zažiť večer plný tanca, hudby, zábavy a úžasných kostýmov.

Televízia Markíza uplynulý piatok, 26. apríla 2024, odhalila  prekvapenie pre všetkých fanúšikov tanečnej šou Let‘s Dance. Už túto jeseň totiž vyrazí do slovenských regiónov s veľkolepým Let‘s Dance turné a všetkým fanúšikom megaúspešného formátu tak umožní zažiť neopakovateľný večer s ich obľúbenou šou, ktorý bude plný tanca, hudby a zábavy.

image

O lístky na Let´s Dance bol veľký záujem. Markíza pridáva ďalšie šou.

V nedeľu, 28. apríla 2024, priamo počas semifinálového priameho prenosu Let‘s Dance, Markíza odtajnila prvé štyri mestá, do ktorých Let‘s Dance turné zavíta, a zároveň spustili prostredníctvom siete Ticketportal predaj vstupeniek. Tie sa však už v priebehu niekoľkých hodín takmer kompletne vypredali. K dispozícii je ešte niekoľko posledných miest a VIP stolíkov, v cene ktorého je aj exkluzívna možnosť osobne sa stretnúť s účinkujúcimi.

„Sme naozaj nadšení a ohromení obrovským záujmom o vstupenky na jesenné Let‘s Dance turné. Aby sme vyšli v ústrety čo najväčšiemu počtu fanúšikov, rozhodli sme sa vo všetkých štyroch mestách pridať v pôvodné dni podujatia aj ďalšie termíny, ktoré uvádzame do predaja,“ povedal Michal Borec, riaditeľ Centra marketingu skupiny Markíza. Okrem večerného termínu o 19:00 hodine tak dnešným poludním pribudla možnosť kúpiť si vstupenky aj na predstavenie o 15:00 hodine

Prvé štyri zastávky Let‘s Dance turné:

  • streda 2. október 2024 o 15:00 hod. a o 19:00 hod.–Michalovce (Chemkostav Aréna)
  • piatok 4. október 2024o 15:00 hod. a o 19:00 hod.–Košice (Angels Aréna)
  • nedeľa 6. október 2024o 15:00 hod. a o 19:00 hod.–Prešov (Tatran Handball Aréna)
  • streda 9. október 2024o 15:00 hod. a o 19:00 hod.–Poprad (Aréna Poprad)
image

Súčasťou turné má byť aj porota.

Navyše, už najbližšiu nedeľu, 5. mája 2024, priamo počas  finále Let‘sDance, budú ohlásené ďalšie mestá, v ktorých bude mať Let‘s Dance turné svoju zastávku.

„Návštevníci Let‘s Dance turné sa môžu tešiť na všetko, čo na tejto šou tak milujú - fantastické výkony celebritných aj profesionálnych tanečníkov, nezabudnuteľné vtipné hlášky porotcov a sprievodné slovo skvelých moderátorov. Nebudú chýbať ani obľúbení tanečníci z tanečnej skupiny KRS Movement pod vedením skvelého choreografa Miňa Kereša,“ doplnil Michal Borec. Už teraz je potvrdená účasť bývalej kráľovnej a kráľa tanečného parketu – obľúbených hercov a skvelých tanečníkov Nely Pociskovej a Jána Koleníka.

image

O lístky na Let´s Dance bol veľký záujem. Markíza pridáva ďalšie šou.

V spolupráci s jedným z najlepších režisérov na Slovensku a v Česku Pepe Majeským sa pre Let‘s Dance turné opäť spojili choreografi Miňo Kereš a Peter Modrovský, dramaturgička Šema Satkeová, scénograf Jaroslav Holota, technický riaditeľ zodpovedný aj za svetelný dizajn Michal Schmidt a producent za TV Markíza, jej marketingový riaditeľ Michal Borec, aby vytvorili šou plnú emócií, nadšenia a profesionálneho umenia tak, ako ju diváci a diváčky poznajú z televíznych obrazoviek.

Let’s Dance turné vzniká v spolupráci s BBC Studios a pre TV Markíza ho pripravuje Magic event production, organizátor veľkých kultúrnych podujatí na Slovensku.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
12. máj 2024 22:16